Menu 

Ungdomstävling 2021!

Låt oss presentera årets ungdomstävling! Är du ungdom och medlem i Sleipner? Då har du chans att bli kallblodsuppfödare!

Årets priser är sponsrade från hingstarna Bäcklös Uriel (station 2021: www.jop.nu) och Horgen Tore (station 2021: www.monstertrav.se). Mer info om hingstarna finner du på respektive hingsts sida på travsport.se samt på breedly.com där du också kan göra provparningar med tilltänkt sto.

Tävlingsregler:
– För att tävla ska du vara högst 25 år gammal (född 1996 eller senare).
– Du ska vara medlem i Sleipner 2021. Är du inte medlem i Sleipner ännu hittar du instruktioner här: http://www.sleipner.org/bli-medlem-2.

Vinsten är fri bokning 2021 och fri levandefölavgift 2022 i en av de två hingstarna. Vinnarna av priset står för kostnader att få stoet dräktigt, så som kostnader för transport av sperma, semin, veterinär, eventuell uppstallning och behandling av stoet. Även registrering och chipmärkning av föl osv. Personen som vinner ska vid första registreringen skrivas som ägare till fölet, med sitt personnummer, (om fölet ska skrivas på ett företag måste vinnaren stå som huvudman på företaget.) Vinnaren ska vara beredd på att ställa upp på intervjuer och reportage om hur det går med betäckning, fölning och eventuell tävlingskarriär.

Det du behöver göra för att ha chans att vinna är att svara på följande frågaVilken häst vann Svenskt Mästerskap för kallblod 2020? samt skriva en motivering till varför just du vill vinna en fri betäckning.  Berätta vilket sto du skulle vilja betäcka, beskriv även vilken av hingstarna som du vill använda på stoet och varför du anser att just den kombinationen skulle bli lyckad.

Svar på frågan samt motivering skickas till avelsinspirator@gmail.com senast den 24 mars.  Vinnarna presenteras under skärtorsdagen den 1 april på www.sleipner.org samt på Travklubben Sleipners facebooksida. Intervju med vinnarna kommer kort därefter.

Lycka till!Skriv en kommentar

Du behöver vara inloggad för att kommentera
Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt

Tillbaka till toppen
×
Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt

Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt