Du har väl inte glömt premie bonusen?

Missa inte chansen att kamma hem hela 15.000 kr i BONUS med ditt kallblod född 2007! Men det gäller att köra premielopp först, före den 31 oktober. Har du koll på detta? Om inte, läs på och informera alla du känner! Du har bara två månader på dig.

Svenskregistrerade kallblod födda 2007 får vid godkänt kvallopp senast den 31 maj 2010, under förutsättning att detta föregåtts av godkänt premielopp, en extra premie på 10.000 kronor, som går till registrerad uppfödare, samt 5.000 kr, som tilldelas registrerad ägare.

Syftet med satsningen är att ge uppfödningen av kallblodstravare välbehövlig stimulans för såväl kvantitet som kvalitet. Paketet premierar seriösa satsningar med tydliga prestationskrav. Den ersätter det tidigare registreringsbidraget på 4.000 kronor per föl och är värd cirka två miljoner.

OBS: Som kallblodsamatör får du alltså 12.000 kr för premieloppet, sedan ytterligare 15.000 om ovanstående klaras. Således sammanlagt 27.000 kronor. Motkravet är ”bara” att ”prema” och kvala din unghäst i tid.Kommentarer är avstängda.

Tillbaka till toppen
×
Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt

Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt