Menu 

Roli Eld

Roli Eld hade många kuskar under sin karriär, Vidar Hop, Adrian Solberg Akselsen och Örjan Kihlström var väl de flitigaste. Tränade gjorde ägarparet Evelyn M, Dalen/Tor H. Hegna, Arthur Bö, Frode Hamre och Daniel Redén i nämnd ordning. Uppfödare var Hovel Helmen, Gran.

Tröndelagspokalen, Östfoldpokalen och Trygve Diskeruds minnelöp var de större lopp hästen rodde hem förutom ett antal divisionsfinaler. I april 2021 fick Roli Eld övergå till avelsarbete efter att ha problem med sitt vänstra bakben. Han hade då tjänat 2 664 689 NOK och noterat finfina 1.18,9ak.

/ Erik Widén


Skriv en kommentar

Du behöver vara inloggad för att kommentera
Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt

Tillbaka till toppen
×
Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt

Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt