Menu 

Trippa Undan

Trippa Undan (e. Lome Kongen u. Bus Märtha) var uppfödd av Veronica Grönlund, Malmö och ägdes av Firma Kerstin G Trav & Ekonomi. Hon tränades under hela sin karriär av Bror Grönlund och tjänade 1 904 670 SEK. 1.23,0k noterade hon som snabbast och hennes 223 starter resulterade i 29 segrar.

Trippa Undans främsta meriter kom under sadel. 2015 vann hon Monté-SM för kallblod tillsammans med Emilia Leo och 2017 tog hon tre raka i samma disciplin.Modern Bus Märtha sprang in 126 530 SEK (47 starter, sex segrar) och fick rekordet 1.23,0k. Hon lämnade tio avkommor av vilka åtta kom till start. Blås Undan (vann Monté-SM 2017) blev den enda miljonären forutom Trippa Undan.

/ Erik Widén


Skriv en kommentar

Du behöver vara inloggad för att kommentera
Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt

Tillbaka till toppen
×
Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt

Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt