Menu 

Tin Tveiten

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Tin Tveiten (e. Sjefen u. Tun Kari) visade fina fartresurser redan som treåring – då med Jomar Blekkan i vagnen. Senare stod han för flera goda prestationer för olika korsvenner däribland seger i Hallvardpokalen och Gjensidige-löpet, där Tekno Odin fick se sig spurtslagen. Han var även tvåa efter den sistnämnde i Vintillatravet 2014 och erhöll samma placering i Alm Jos Äreslöp, Spenters Äreslöp och Biri Oppdrettningslöp. Totalt segrade han i 27 av sina 167 starter, tjänade 2 671 054 NOK och noterade 1.19,sak som snabbaste tid.

Tin Tveiten var uppfödd av Martin Fjelltveit & Anne Bente Totland, Kalandseidet och ägdes av Kåre Refsland & Edvard Lindalen, Varhaug. Han fick 20 avkommor varav 12 hittills kommit till start. Tintin och Lykkje Tveitten är de vinstrikaste. Modern Turi Kari lämnade nio avkommor. Av de fyra som kom till start var Tvin Tveiten den ende som nådde några högre höjder.

/ Erik Widén


Skriv en kommentar

Du behöver vara inloggad för att kommentera
Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt

Tillbaka till toppen
×
Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt

Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt