Odin Tabac


Odin Tabac (e. Moe Odin u. Emma Tabac) föddes upp av Gerth-Ove Karlsson i Östervåla och ägdes av Five Riders AB, Heby. Han inledde sitt tävlande hos Håkan Wallberg med debut i juni 2 006. 2014 och 2015 tränades han av Johanna Hedlund för att 2916 hamna hos Jörgen Westholm.
Hos Jörgen tog han sina främsta segrar, Svenskt Mästerskap, Unionskampen och Hjördis Lopp på Solvalla, samt sänkte sitt rekord till 1.19,1ak. Odin Tabac kom sammanlagt upp till 41 segrar på 102 starter och tjänade 3 567 965 SEK. I skrivande stund har han 31 avkommor med Höstbo Stig och Fanny Tabac som de hittills framgångsrikaste.

/ Erik Widén


Skriv en kommentar

Du behöver vara inloggad för att kommentera
Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt

Tillbaka till toppen
×
Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt

Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt