Wik Stjernen


Wik Stjernen debuterade redan i januari som treåring och noterade sig för åtta raka segrar, däribland 3-årsstjernen, DNT’s vårserie final, Klosterskogens Oppdretningslöp och Alm Rau Jo’s Äreslöp. Som äldre kom han att tillhöra eliten även om han inte kunde matcha de allra bästa. Totalt gjorde hästen 75 startar av vilka 17 slutade med seger. Hästen var uppfödd av Martin Wik, Skjeberg, Norge och ägdes av Arild Karlsen & Marianne Wik, Klavestadhaugen, Norge. Hans slutliga prissumma blev 3 083 522 NOK och han noterade som snabbast 1.20,8ak

/ Erik Widén


Skriv en kommentar

Du behöver vara inloggad för att kommentera
Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt

Tillbaka till toppen
×
Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt

Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt