Menu 

Prins Juventus

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAPrins Juventus (e. Viljesterk u. Bravita) hade en förhållandevis jämn utvecklingskurva som innefattade 13 säsonger med början år 2 000 som treåring. Han befann sig snäppet under de allra bästa men kunde dock notera sig för några V75-segrar och två andra och ett tredjepris i Troll Jahns Äreslöp. Han var uppfödd av Gudbrand Jemblie, Ridabu och ägdes av Öystein Maelen, Fannrem. Prissumman slutade på 1 992 134 NOK och hans snabbaste tid blev 1.21,0ak.

Prins Juventus har inte varit särskilt flitigt utnyttjad i aveln och har hittills uppvisat en förvärvning som placerar honom en bit ner bland dagens beskällare. Modern Bravita (e. Brage), född 1982, var själv en framgångsrik travare som travade snabba 1.28,4ak och tjänade 335 000 NOK. Av hennes sex avkommor kom tre till start med Prins Juventus som den ojämförligt bäste.

/ Erik Widén


Skriv en kommentar

Du behöver vara inloggad för att kommentera
Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt

Tillbaka till toppen
×
Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt

Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt