Menu 

Ridder Prinsen

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Ridder Prinsen (e. Lome Elden u. Aasfrigga) debuterade som tvååring med en andraplats. Som treåring vann han såväl Biri Oppdretningslöp som Norsk Travkriterium och blev utsedd till årets unghäst bland kallbloden i Norge. Under 2011 uteblev framgångarna, och när inte kastrering hjälpte fick han avsluta tävlandet. Han gjorde sin sista start i juli 2012.

Ridder Prinsen var uppfödd av Renate Ridderseth, Harstad och ägdes av Kjetil Bore, Bryne. Han gjorde endast 34 starter, varav åtta slutade med seger. 1.23,8k blev hans snabbaste tid och han tjänade 1 339 308 NOK. Ridder Prinsen fick bara åtta avkommor av medelmåttig status. Modern Aasfrigga 29,3ak/172 200 NOK lämnade sex avkommor, vilka förutom Ridder Prinsen, inte nådde några högre nivåer.

/ Erik Widén


Skriv en kommentar

Du behöver vara inloggad för att kommentera
Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt

Tillbaka till toppen
×
Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt

Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt