Jenny R.G.

Jenny R.G.

Jenny R.G. (e. Moe Odin u. Liana Best) var landets bästa kallblodssto under åren runt 2010. Med sin ägare Hans Brunlöf i vagnen segrade hon två gånger i SM för ston, Svenskt Avelslopp i Östersund och Svensk-Norska loppet på Romme. Hennes prissumma slutade på 2 030 700 SEK och hennes snabbaste tid blev1.22,5k. 26 av hennes 126 starter resulterade i vinst. I skrivande stund är förhoppningarna att hon ska bli mamma med Hovfaksen som partner.

Jenny R.G. är uppfödd av Erik-Olof Parhans, Alfta och ägs av Hans Brunlöf & Runemogård AB. Modern Liana Best (e. Listjärn) gjorde endast 14 starter, av vilka tre var vinstgivande. Hon fick rekordet 1.33,3m och tjänade 43 050 SEK. Av hennes sex avkommor är Trollfager den vinstrikaste med 3 430 748 SEK

/ Erik Widén


Skriv en kommentar

Du behöver vara inloggad för att kommentera
Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt

Tillbaka till toppen
×
Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt

Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt