Menu 

Järvsö Harry

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Järvsö Harry (e. Babsson u. Järvsö Greta) föddes 1997. Han tränades till en början av sin uppfödare Jan-Olov Persson, Hudiksvall och senare av Ulf Olsson på Bergsåker. Han visade tidigt att han tillhörde de bättre i sin kull och avancerade så småningom upp i snabbloppet utan att kunna utmana den yppersta eliten. 2007 drabbades han av en blödning i ett framben och blev sedan blott en skugga av sitt forna jag. Han exporterades till Finland 2011, där han gjorde ett fåtal starter utan att tjäna en krona.

Totalt blev det 136 starter för Järvsö Harry som tjänade 1 604 441 SEK och noterade rekordet 1.22,3ak.

Fader Babsson 22,7k/1 660 794 fick 59 avkommor. Vinstrikast efter Järvsö Harry blev Pelle Babs med 1 044 920 SEK. Av ostartade Järvsö Gretas tio avkommor var Järvsö Harry den ende som uträttade något av värde.

/ Erik Widén


Skriv en kommentar

Du behöver vara inloggad för att kommentera
Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt

Tillbaka till toppen
×
Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt

Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt