Horgen Anna

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Återkommande skavanker gjorde att löftesrika Horgen Anna (e. Järvsöfaks u. Horgen Vinnie) endast kom till start 16 gånger med segern i Spenters Äreslöp 2008 som främsta merit. Hon gjorde debut redan som tvååring, vilket resulterade i en andraplats på två starter och ett rekord på 1.39,0, men sedan blev det glest mellan framträdena, och hennes karriär avslutades 2010. Hon tjänade 87 000 NOK och travade som snabbst 1.31,2 (som fyraåring).

Horgen Anna är uppfödd av Margrethe Ellingsen, Fredrikstad och ägs av Tomas Bauer, Vear. Hon har debuterat i aveln med ett föl efter Krageboen fött 2012.

Pappan Järvsöfaks tarvar ingen närmare presentation varför vi övergår till mamman Horgen Vinnie (e. Alm Rigel) som tjänade 96 800 NOK och travade 1.30,7k. Hon har tre avkommor förutom Horgen Anna: Horgen Geir 27,2,a/529 167 NOK, Horgen Faks 26,7/330 906 NOK och Horgen Trond 30,8a/44 750 NOK.

/ Erik Widén


Skriv en kommentar

Du behöver vara inloggad för att kommentera
Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt

Tillbaka till toppen
×
Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt

Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt