Aldermarin

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAAldermarin debuterade som treåring med tre starter då han travade 1.34,9 och tjänade 41 000 SEK. Fyraårssäsongen resulterade i sex segrar på 13 starter. Fram till fem års ålder visade han stor talang och vann både försök och final i Dubbelcupen, men fick sedan problem med höger framben. Efter att ha behandlats som åttaåring kom han igen och startade sedan regelbundet t o m 15-årsåldern och nådde klassen närmast under elitskiktet med bl a segrar i två V75-lopp. Han gjorde sin sista start i Skellefteå i augusti 2013.

Aldermarin (e. Marine Svarten u. Aldertösen e. Finstadgutten) var uppfödd av Harry & Siv Walker, Alby och ägdes av Team Onion HB, Rättvik. Han travade som snabbast 1.21,8k och tjänade 1 842 769 SEK

Hingsten har ett fåtal avkommor när detta skrivs (24 färdigregistrerade), men har inlett lovande med söner som Grei Sol och Gärdsjö Viking. Modern Aldertösen fick rekordet 1.31,2 och tjänade 51 350 SEK på 14 starter

/ Erik Widén

/ Erik Widén


Skriv en kommentar

Du behöver vara inloggad för att kommentera
Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt

Tillbaka till toppen
×
Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt

Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt