Menu 

Unny

Unny

Unny (e. Spiltagutt u. Pavsola), född 1973 tillhörde väl inte de allra starkaste korten bland kallbloden, men gjorde bra ifrån sig i snabbloppen och tog 28 segrar på 151 starter. Hon fick rekordet 1.28,6k och tjänade 231 750 SEK. Uppfödare var Gerhard Frisk, Fränsta.

Unny fick åtta föl. Sex av dem kom till start med Vegar och Unnia som de framgångsrikaste. Spiltagutt tillhörde de bättre kallbloden på sin tid och segrade hela 58 gånger. Han fick 43 avkommor med Myreno och Näsfuxen som de vinstrikaste. Pavsola fick förutom Unny tre avkommor, två ostartade och en med ringa framgång på banan.

/ Erik Widén


Skriv en kommentar

Du behöver vara inloggad för att kommentera
Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt

Tillbaka till toppen
×
Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt

Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt