Menu 

Vital Best

Vital Best

Vital Best debuterade som treåring med åtta segrar på 14 starter, däribland Norsk Trav Kriterium, Kaare Krosbys Minneløp og Nils Østbys Minneløp. Som 4-åring vann han fyra lopp på 12 starter, bl.a. Kong Olavs Minneløp och 4-års Stjernen. Vid tömmarna i de flesta av hans starter satt Tore Helge Larsen. Totalt skrapade han ihop 709 957 NOK på sina 48 starter (13 segrar) och noterade 1.26,3 såväl i voltstart som bakom bil.

Vital Best (e. Säterbest u. Vital Line e. Sabin) föddes 1989 i Östre Gausdal hos Einar Högheim Engjom och ägdes av Arne Skirstad, Lunner. Han blev aldrig kårad och har bara tre avkommor med avelshingsten Vital Pil, 26,3a/194 000 SEK som den klart bäste.

Vital Line lämnade 11 avkommor, av vilka Vital Borken 26,2am/546 321 NOK är den vinstrikaste efter Vital Best.

/ Erik Widén


Skriv en kommentar

Du behöver vara inloggad för att kommentera
Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt

Tillbaka till toppen
×
Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt

Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt