Menu 

Rapp Best

Rapp Best

Rapp Best (e. Spang Best u. Vinter Stjerna e. Atom Vinter) utmärkte sig inte i unga år trots att han debuterade redan som 2-åring i november 1999. 3-årssäsongen omfattade 19 starter med en vinst och åtta andraplatser samt rekordet 1.20,7. Han kom inte till final i Derbyt men vann STC’s 4-årsstjärna och etablerade sig sedan i högsta klassen och visade även kvalitéer i monté. Hans totala prissumma slutade på 1 764 156 SEK och han noterade rekorden 23,7v resp 21,1a.

Spang Best

Fadern Spang Best var en topptravare som efter avslutad karriär blev en erkänd avelshingst och modern Vinter Stjerna (29,5ak/615 300 SEK) var årgångens bästa sto i Norge och tampades med framgång även mot hingstarna. Hon fick flera dugliga avkommor såsom Stjerne Faks, Vår Fröya och Vinter Gry.

/ Erik Widén


Skriv en kommentar

Du behöver vara inloggad för att kommentera
Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt

Tillbaka till toppen
×
Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt

Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt