Bayi

Bayi

Bayi (e. Brage u. Pave Gina e. Pavin) var ägd ochh uppfödd av Uno Johnsson i Töcksfors. Han var sen i sin utveckling. Som 3-åring blev det endast två starter (en seger) och som 4-åring ingen. 16 starter som 5-åring gav endast en seger och blygsamma 16 250 SEK på kontot, men de följande åren visade han sitt kunnande och utvecklades till en habil travare i högsta klassen. Hans främsta meriter är segrarna i Erik Perssons Memorial och Th.Egnells Memorial. Som snabbast travade hingsten 1.26,6k och prissumman stannade på 406 335 SEK.

Vid avelsvärderingen fick han relativt goda vitsord, men som beskällare kom han att fungera något under pari. Av hans 87 avkommor blev Vilbert (född 83) och Bayinaflickan (född 85) de vinstrikaste med 548 730 SEK resp 413 800 SEK intjänat.

/ Erik Widén


Skriv en kommentar

Du behöver vara inloggad för att kommentera
Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt

Tillbaka till toppen
×
Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt

Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt