Menu 

Atlas Gulli

Atlas Gulli

Atlas Gulli var lätt att urskilja i de norska snabbloppen med sin färg som skiftade från nästan vit till mörkbrun. Hon vann Jarlsbergslöpet, var tvåa i Kongepokalen och två gånger tvåa i Lars Laumbs Löp efter Spenter resp Vinvara. Även i vårt land noterades hon för gedigna insatser i sina få starter.

Atlas Gulli

Atlas Gulli (e. Atlasprinsen u. Gussi e. Granit), född 1954 var uppfödd av Kristian Sörby, Ise och ägdes av Klara O. Heier, Ise. Hon kördes bland annat av Ingulf Martinsen och Sofus Heier. Hon lämnade tre avkommor. Två kom till start och blev nyttiga travare.

/ Erik Widén


Skriv en kommentar

Du behöver vara inloggad för att kommentera
Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt

Tillbaka till toppen
×
Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt

Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt