Menu 

Lappello

Lappello

Lappello (e. Lapp Nils u. Borella e. Jerker), uppfödd och ägd av Per-Arne Lindström i Lugnvik, inledde sin karriär på ett imponerande sätt med att vinna i sju av sina nio starter som treåring inkluderande flera storlopp såväl i Sverige som i Norge. Dessvärre blev det endast 30 starter och 14 vinster innan han premierades med goda vitsord och sattes in i aveln. Hans prissumma kom att lyda på 519 705 SEK och han noterade som snabbast 1.26,9ak.

I Sverige har Lappello 230 avkommor, bland dem Lappbarry (22,5ak, 1 386 900 SEK), Snärtblixten (23,8ak, 1 173 254 SEK) och Ginello (24,3k, 1 078 000 SEK). I Norge är han far till Gann Viking med ca 1,5 miljoner på kontot.

/ Erik Widén


Skriv en kommentar

Du behöver vara inloggad för att kommentera
Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt

Tillbaka till toppen
×
Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt

Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt