Menu 

Bergsåker behöver hjälp!

Sleipner har fått en förfrågan av Bergsåker om att ansvara för grindarna in och ut från travbanan under samtliga tävlingsdagar under 2020. I samband med detta söker vi därför efter ett gäng som kan ställa upp och jobba. Hela bidraget om 45 000 går åter till de som ställer upp, fördelat efter insats. Vi tänker oss ett upplägg ungefär enligt modellen nedan och behöver därför 9-10 säkra resurser, plus alla som vill ta på sig ett mindre antal pass, att bygga detta åtagande kring. Det behövs två personer vid varje tillfälle.

Det är alltså grindarna in/ut på själva travbanan, från stallbacken. Du jobbar från första kval/premielopp och till sista loppets målgång. Du får äta varmkorv och dricka kaffe gratis på tränarfiket! Vi håller med profiljacka, i övrigt fixar du egna kläder.

Är du intresserad? Hör av dig för frågor och intresseanmälan snarast till Sandra Hägglund på tel nr: 070 828 21 70
Vi måste återkomma till Bergsåker med svar på detta så fort som möjligt så vi behöver din intresseanmälan senast söndag 17/11.


Exempel på utbetalningsmodell Sleipner Bergsåkers Grindvakter 2020

Antal travdagar: 45 (alla, inkl lunchtrav)
Antal personer per travdag: 2 (en till varje grind)
Antal totala ”jobbtillfällen” 90

Alla som skriver upp sig och tar minst 10 pass 2020 får värdecheckar/presentkort på 4 000 kr som delas ut i samband med årsfinalen på Bergsåker.

4 000 kr  (högst 90 dagar/10 gånger ) x  9 personer = 36 000 kr. 9 000 kr kvar.

De (minst) 9 000 som blir över fördelar vi i form av värdecheckar/presentkort på övriga som ställt upp i grinden i proportion till insats.


Vi utser en i styrelsen som ansvarar för schemaläggningen, en lista som man får skriva upp sig på. Det kommer såklart gå att byta mellan varandra och bland eventuella reserver. Enligt detta upplägg tjänar föreningen Sleipner Bergsåker inga pengar utan allt går tillbaka till de som vill ställa upp.  Det bygger på att vi får ihop nog många personer, både som vill ta många och få pass.

Passa på att få betalt för att gå på trav!! Skriv en kommentar

Du behöver vara inloggad för att kommentera
Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt

Tillbaka till toppen
×
Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt

Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt