Unghästvisningar

Välkommen att anmäla din 1- eller 2-åriga kallblodstravare till någon av Sleipners unghästvisningar!
För att anmäla behöver hästens ägare/företrädare vara medlem i Travklubben Sleipner. Nedan kan du läsa om hur en unghästutställning går till, samt när de olika lokalavdelningarna anordnar utställningar. De olika lokalavdelningarna kan ha olika upplägg på sina dagar, vissa har bara utställning för tvååringar och alla har inte kval till landsfinalen, så ta reda på vad som gäller där du tänkt visa din häst. Anmälningsavgiften är 300 kronor, kontakta din lokalavdelning för rutiner om anmälan och betalning.

Här kan du läsa Bedömningsregler

Genom att skicka in anmälan godkänner du att

  • Bilder, delpoäng och totalpoäng på ovanstående häst får publiceras på sociala medier efter deltagandet.
  • Bedömningsprotokollet är ägarens egendom. Vid godkännande på blanketten får även protokoll/domarens kommentarer göras offentliga.

Anmälningsblankett

Landsfinal Wången: De 2-åriga kallblod som visas senast den 14/10 och får minst 79 poäng kvalar in till den stora Landsfinalen som 2018 anordnas på Wången den 3-4 november i samband med Avelsvärderingen. Du som kvalat in kommer att få en inbjudan och kan själv välja om du vill delta. Landsfinalen går till som en vanlig unghästvisning men med andra bedömningsdelar. Sista datum för att kvala in till Landsfinalen är den 14 oktober. Mer info om Landsfinalen hittar du här: LANDSFINAL 2018

Inga aktiviteter

Laddar Karta...
Tillbaka till toppen
×
Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt

Logga in för att fortsätta
Saknar du ett konto?

Registrera dig här

Logga in med ett socialt konto

Det är snabbt och enkelt